Vivi Simion, președinte și director la CSM Danubiu Tulcea, a încetat din viață

Vivi Simion

Valeriu Simion, cel care toată viața și-a dedicato sportului tulcean,  s-a stins din viață și va fi înmormântat în Cimitirul Eternitatea – Cimitirul Vechi, din municipiul Tulcea. 

Familia acestuia a anunțat faptul că Vivi Simion, așa cum îl știau apropiații, a încetat din viață în cursul zilei de 11 noiembrie, la vârsta de 67 de ani.

Trupul neînsuflețit este depus la capela Catedralei „Sf. Nicolae” din Tulcea, înmormântarea urmând să aibă loc miercuri, 13 noiembrie, la orele 13:00. Înhumarea va avea loc în Cimitirul Eternitatea (Cimitirul Vechi).

Sub administrarea sa, sportul tulcean a avut cele mai mari performanțe. În perioada comunistă a fost președintele Monoclubului de Caiac Canoe Danubiu Tulcea. Acest club a creat stelele Flotilei de Aur a României. Înainte de a se pensiona a fost și director al CSM Danubiu Tulcea,

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*