Viorica Dăncilă, Carmen Dan și Petre Daea vin în vizită în județul Tulcea

Municipiul Tulcea, Monumentul și Dunărea. FOTO Cătălin Schipor

Județul Tulcea este gazda unei vizite numeroase și de nivel înalt pe 8 aprilie. Prim-ministrul României și alți doi miniștri din cabinetul său participă la mai multe evenimente.

Luni 8 aprilie prim-ministrul Viorica Dăncilă, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan și ministrul Agriculturii, Petre Daea ajung în județul Tulcea unde au de tăiat mai multe panglici și de vizitat obiective importante.

Programul oficialilor este următorul:

  • Ora 10.00 – inaugurarea oficială a Bursei de pește Tulcea
  • Ora 13.00 – Inaugurarea sediului Poliției de Frontieră Isaccea
  • Ora 14.00 – Vizită amplasament Pod Suspendat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*