Vineri, în ședință oficială, a fost constituit Consiliul Județean Tulcea 2020 – 2024

Ședința de constituire a Consiliului Județean Tulcea, mandatul 2020 – 2024

Ședința de constituire a Consiliului Județean Tulcea, mandatul 2020 – 2024, a avut loc vineri, 23 octombrie, în sala Mihail Kogălniceanu din municipiul Tulcea.

Tot în cadrul ședinței de vineri a depus jurământul și președintele Horia Teodorescu, reconfirmat în funcție în urma scrutinului din 27 septembrie 2020.

În ședința de vineri au fost validați 22 de consilieri județeni, după cum urmează:

 1. Petre Badea
 2. Raluca – Narcisa Cacencu
 3. Nicolae Chichi
 4. Constantin Coca
 5. Daniela Condratov
 6. Daniel – Nicu Geambazu
 7. Ifim-Ion Gologan
 8. Michael Gudu
 9. Marian Jugănaru
 10. Liliana Marinescu
 11. Dumitru Mergeani
 12. Valentin Moldoveanu
 13. Alexandru – Dan Munteanu
 14. Ionel Munteanu
 15. Marian Sandu
 16. Doina Săcui
 17. Romolo Dragoș Staicu
 18. Vasile Strat
 19. Victor Tarhon
 20. Bogdan Vasilescu
 21. Dumitru Vâlcu
 22. Ștefana Zibileanu

În cadrul ședinței, președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu, a reiterat dorința de a colabora cu toate autoritățile locale și guvernamentale pentru a asigura investițiile așteptate de tulceni.

„Vom continua o politică de dezvoltare a județului, singura politică pe care va trebui să ne-o asumăm în următorii patru ani“, a declarat președintele Teodorescu. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*