VIDEO Un polițist din Niculițel, Tulcea, a scos pistolul după ce a fost pălmuit

Politistii au oprit si scos din trafic mai multe mașini. FOTO IPJ Tulcea

IGPR a dispus o ancheta internă la IPJ Tulcea după ce în mediul online au apărut imagini cu un scandal în care este implicat un polițist. Omul legii a scos pistolul din toc și a făcut uz de spray-ul lacrimogen din dotare.

În video se vede cum un polițist din Niculițel încătușează un bărbat aflat întins pe asfalt. Dupa ce îl ridică, când ajunge cu el la masina, bărbatul cade și pare leșinat. În tot acest timp, mai mulți bărbați îl apostrofau și îl înjurau pe polițist cu privire la modul în care acționează, iar unul chiar îl împinge.

La scurt timp, polițistul scoate telefonul sa sune după ajutor, moment în care unul dintre cei prezenți îl pălmuiește. Atunci, omul legii se dă înapoi și scoate pistolul din toc, dar agresorul se continua sa meargă spre el. În cele din urmă, polițistul scoate și sprayul lacrimogen și a pulverizat spre agresor, ceea ce pare că l-a oprit.

În urma apariției unor imagini în spațiul public, la data de 3 decembrie a.c, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a deschis o anchetă internă cu privire la un eveniment care a avut loc ieri, 2 decembrie, în localitatea Niculițel, județul Tulcea, în care a fost implicat un polițist din cadrul Postului de Poliție Niculițel.
Orice date referitoare la incident vor fi aduse la cunoștiința opiniei publice, după finalizarea cercetărilor, au precizat reprezentanții IGPR.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*