VIDEO Un polițist din Niculițel, Tulcea, a scos pistolul după ce a fost pălmuit

Mai mulți tulceni s-au ales cu dosare penale, de Ziua Națională, după ce au fost prinși băuți la volan. FOTO cu rol ilustrativ

IGPR a dispus o ancheta internă la IPJ Tulcea după ce în mediul online au apărut imagini cu un scandal în care este implicat un polițist. Omul legii a scos pistolul din toc și a făcut uz de spray-ul lacrimogen din dotare.

În video se vede cum un polițist din Niculițel încătușează un bărbat aflat întins pe asfalt. Dupa ce îl ridică, când ajunge cu el la masina, bărbatul cade și pare leșinat. În tot acest timp, mai mulți bărbați îl apostrofau și îl înjurau pe polițist cu privire la modul în care acționează, iar unul chiar îl împinge.

La scurt timp, polițistul scoate telefonul sa sune după ajutor, moment în care unul dintre cei prezenți îl pălmuiește. Atunci, omul legii se dă înapoi și scoate pistolul din toc, dar agresorul se continua sa meargă spre el. În cele din urmă, polițistul scoate și sprayul lacrimogen și a pulverizat spre agresor, ceea ce pare că l-a oprit.

În urma apariției unor imagini în spațiul public, la data de 3 decembrie a.c, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a deschis o anchetă internă cu privire la un eveniment care a avut loc ieri, 2 decembrie, în localitatea Niculițel, județul Tulcea, în care a fost implicat un polițist din cadrul Postului de Poliție Niculițel.
Orice date referitoare la incident vor fi aduse la cunoștiința opiniei publice, după finalizarea cercetărilor, au precizat reprezentanții IGPR.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*