VIDEO Un nou caz de agresiune între adolescenții din Tulcea: o fată este pusă în genunchi și lovită puternic peste față

Polițiștii îl caută pe suspectul agresiunii. FOTO Cătălin Schipor

Imaginile cu momentul agresiunii au fost postate în mediul online de o rudă a celei agresate, care cere ajutorul pentru identificarea celui care îi agresează verișoara verbal și fizic.

 

„Aceasta fată agresată de un băiat îmi este verișoară, ei îi este frică să îmi spună cine este, dacă îl recunoaște cineva după voce vă rog să mă contactați printr-un mesaj în privat!“ a transmis Mira Mirabela pe un grup de Facebook destinat locuitorilor din Tulcea.

Potrivit acesteia, filmarea este făcută de cineva din anturajul agresorului și a ajuns la ea printr-o cunoștință comună. În filmare se aude cum un individ se răstește la o fată folosind un limbaj trivial, să se așeze în genunchi, iar când fata speriată se așează, este lovită puternic peste față și imediat se prăbușește la pământ.

UPDATE

Contactați de redacția TLnews.ro, reprezentanții IPJ Tulcea au declarat că nu au fost sesizați de nimeni cu privire la acest incident, dar s-au autosesizat cu privire la incident după mediatizarea acestuia pe TLnews.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*