VIDEO Un individ a făcut spectacol în UPU a Spitalului Tulcea, iar conducerea a deschis acum o anchetă

Dupa ce a vomitat și a facut scandal, pacientul a cazut. FOTO Captura video

În mediul online, pe paginile de socializare au început să circule de vineri 13 octombrie un filmuleț realizat în UPU al Spitalului Judeţean din Tulcea în care se vede un tânăr întins pe podea, iar o infirmieră dă liniștită cu mopul pe lângă el. În cele din urmă un bărbat, care nu face parte din personalul unității sanitare îl ajută să se întoarcă.

Imediat au apărut reacții ale oamenilor, majoritatea acuzând personalul medical de lipsa de reacție. Contactat telefonic, managerul Spitalului Judeţean Tulcea, medicul Tudor Năstăsescu a declarat că individul în cauză este foarte bine cunoscut atât în spital, cât și de Serviciul de Ambulanță, Poliție și alte instituții. De la începutul anului și până acum are 57 de prezentări în UPU. În ultimii ani a fost consultat și îngrijit de sute de ori, consumând des alcool, avânt tendințe de automutilare și suicidale, iar uneori fiind foarte agresiv.

În după amiaza în care a fost realizată filmarea, pacientul a venit pe picioarele sale, în stare de ebrietate. A refuzat ajutorul, sau să stea pe vreo targă.

„Am urmărit imaginile camerelor de supraveghere, se vede când a venit singur, apoi a vomitat în sala de așteptare, a ieșit afară, a fumat, apoi s-a întors și la scurt timp a căzut. Ulterior a fost preluat de personalul medical. Vom deschide o anchetă pentru a stabili dacă a fost încălcat vreun protocol, dacă cineva nu și-a făcut treaba. Vom încerca să îl chemăm și pe pacient să vedem ce are de spus“ a declarat dr. Tudor Năstăsescu

După tot spectacolul din UPU, individul a plecat singur, pe propriile picioare, fără acord medical.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Toti retardatii se fac ca mor… Daca ar da atentie tuturor betivilor care intra in spital, cei cu urgente reale ar muri in sectia de urgente…
    Medicii nu sunt rai, cetatenii sunt retardati.
    Probabil ca in jumatate din cazuri medicii pleaca din tara din cauza sclifositilor ca “pacientul” din imagini si retardatii care il filmeaza si comenteaza… V-ati gandit la asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*