EXCLUSIV VIDEO Un bărbat cu un pistol în mână a intrat în altarul Bisericii Ortodoxe de Rit Străvechi din Sarichioi. Individul era deranjat de sunetul produs de preoți în timpul slujbei

Individul înarmat a fost surprins de camera video ce transmitea slujba online. FOTO Captură Video

Slujba din Biserica Ortodoxă pe Rit Străvechi „Sfântul Vasile cel Mare“ din Sarichioi a fost întreruptă de două persoane. Una dintre ele a intrat peste preoți în altar, ținând un pistol în mână.

Sătenii spun că individul s-a mutat de curând în localitate și era deranjat de slujba transmisă la boxele amplasate în afara bisericii. El a intrat cu pistolul în mână în biserica unde se aflau cinci enoriași și preoții, însoțit de încă o persoană. Aceasta a smuls camera video ce transmitea imaginile în direct din timpul slujbei, în timp ce individul înarmat a intrat în altar.

„În dimineața zilei de 21 aprilie, în urma unui apel la 112, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sarichioi au intervenit la un lăcaș de cult din localitate, unde s-a semnalat faptul că, un bărbat de 40 de ani, din Sarichioi, ar fi amenințat preotul, cu un pistol, deranjat fiind de zgomotul produs de oficierea slujbei religioase. Polițiștii au intervenit, au identificat bărbat în cauză si au constatat ca pistolul respectiv era, de fapt, o brichetă.

În urma evenimentului, bărbatul a fost internat la Spitalul Județean Tulcea, pentru investigații de specialitate. După verificări, se vor lua măsurile legale“, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

UPDATE:

„Eu filmam slujba în momentul în care a intrat persoana respectivă și am întrerupt filmarea și am ieșit afară să sun la 112. Mi s-au pus foarte multe întrebări și pentru că se pierdea timp prețios, am închis și mi-a dat cineva numărul de telefon al celor de la poliția din Sarichioi și am sunat direct la ei“, a povestit pentru TLnews.ro,  Alex Onofrei, nemulțumit de experiența cu operatorul 112.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*