VIDEO Trei tineri din Tulcea, reținuți pentru trafic de droguri

Trei tineri din Tulcea, reținuți pentru trafic de droguri

Trei tineri din Tulcea au fost reținuți de polițiștii de combatere a criminalității organizate, în urma a cinci percheziții domiciliare, fiind acuzați de trafic de droguri. În urma perchezițiilor, oamenii legii au descoperit aproximativ două kilograme de muguri de cannabis.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurori DIICOT Tulcea, au efectuat, joi, cinci percheziții la trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, toți din județul Tulcea.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în luna mai 2020, cei trei ar fi înființat o cultură de cannabis într-o locuință din județul Tulcea, în vederea comercializării. În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ două kilograme de muguri de cannabis, trei telefoane mobile și un autoturism de lux”, au precizat polițiștii tulceni.


În aceeași zi, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri, 14 august, să fie prezentați Tribunalului Tulcea, cu propunere de arestare preventivă.

Trei tineri din Tulcea, reținuți pentru trafic de droguri

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*