VIDEO Trei tineri din Tulcea, reținuți pentru trafic de droguri

Trei tineri din Tulcea, reținuți pentru trafic de droguri

Trei tineri din Tulcea au fost reținuți de polițiștii de combatere a criminalității organizate, în urma a cinci percheziții domiciliare, fiind acuzați de trafic de droguri. În urma perchezițiilor, oamenii legii au descoperit aproximativ două kilograme de muguri de cannabis.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurori DIICOT Tulcea, au efectuat, joi, cinci percheziții la trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, toți din județul Tulcea.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în luna mai 2020, cei trei ar fi înființat o cultură de cannabis într-o locuință din județul Tulcea, în vederea comercializării. În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ două kilograme de muguri de cannabis, trei telefoane mobile și un autoturism de lux”, au precizat polițiștii tulceni.


În aceeași zi, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri, 14 august, să fie prezentați Tribunalului Tulcea, cu propunere de arestare preventivă.

Trei tineri din Tulcea, reținuți pentru trafic de droguri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*