VIDEO Tornadă filmată de localnici în zona Tatanir, din Tulcea. ISU Tulcea nu a primit solicitări de intervenție

O tornadă ar fi fost filmată, luni, 26 octombrie, de localnici în zona Tatanir, din Tulcea

O tornadă ar fi fost filmată, luni după-amiază,  de localnici în zona satului Tatanir din județul Tulcea. Reprezentanții ISU Tulcea spun că nu au fost primite solicitări de intervenție.

În imaginile postate pe paginile de socializare ale mai multor localnici se vede un fuior de tornadă pe un câmp din apropiere de Tatanir.

Contactați, pompierii tulceni spun că nu au fost solicitați să intervină în zonă.

„ISU Tulcea nu a primit solicitări pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pentru înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice prognozate”, au precizat sursele citate.

O avertizare meteorologică Cod Portocaliu de vreme severă a fost emisă, luni, pentru mai multe zone ale județului Tulcea, valabilă până la ora 18.00. Conform avertizării, zone afectate: Sulina, Murighiol, Mahmudia, Beștepe, Maliuc, Sfântu Gheorghe.

Populația localităților a fost înștiințată prin intermediul sistemului RO-ALERT referitor la modul de protecție în cazul manifestării fenomenelor meteorologice prognozate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*