VIDEO Teodosie Gabriel Marinov a fost învestit subprefect al județului Tulcea

Gabriel Teodosie Marinov, noul guvernator al Rezervației Biosferei Deltei Dunării. FOTO CJ Tulcea

În cursul zilei de marți, 2 iulie, Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea a găzduit ședința solemnă de învestire a noului subprefect al Județului Tulcea, Teodosie Gabriel Marinov.

La eveniment au fost prezenți Adrian Petcu, secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, vicepreședinții Dumitru Mergeani și Petre Badea, prefectul Județului Tulcea, Lucian Furdui, viceprimarii municipiului Andaluzia Luca și Petre Marinescu, reprezentanții instituțiilor deconcentrate și militarizate din județ.

Ceremonia a debutat cu intonarea imnului de stat, după care Adrian Petcu, secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor a dat citire Hotărârii de Guvern prin care Teodosie Gabriel Marinov a fost numit subprefect al județului Tulcea. Depunerea jurământului de către noul subprefect a fost precedată de alocuțiuni ale celor prezenți.

„Mă bucură această numire întrucât domnul Marinov vine din domeniul administrației, domnia sa exercitând o lungă perioadă de timp funcția de Director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, deci cunoaște hățișurile administrației și poate fi foarte util în încercarea de a definitiva proiectele importante ale județului Tulcea.Felicit așadar pe noul subprefect al Județului Tulcea, domnul Teodosie Gabriel Marinov și sunt convins că vom face echipă competitivă”, a declarat, cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*