VIDEO Recomandări ale pompierilor tulceni pentru sărbători pascale în siguranță

masina pompieri

În următoarele zile vom sărbători sfintele sărbători pascale și cum creștinii urmează să participe la diverse manifestări religioase în această perioadă, pompierii tulceni au făcut mai multe recomandări pentru ca acestea să se desfășoare fără probleme și în siguranță.

Astfel, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea recomandă enoriașilor să nu blocheze cu autoturismele căile de acces, să utilizeze cu atenție lumânările, să nu le amplaseze în apropierea materialelor ușor combustibile iar după încheierea slujbei să nu lase lumânările și candelele, aprinse și nesupravegheate.

În lăcașurile de cult trebuie să se mențină ușile de acces/ evacuare în poziție deschisă în mod obligatoriu pe timpul slujbelor religioase cu public numeros. În condițiile unui număr foarte mare de participanți se recomandă organizarea slujbelor religioase în aer liber.

Odată ce ajungeți acasă cu sfânt lumină, nu lăsați candela ori lumânările aprinse nesupravegheate!

În cazul în care sunteți martorii unui eveniment nedorit, sunați de îndată la numărul unic de urgență 112 și transmiteți cât mai clar date despre manifestarea acestuia și locația exactă.

În aceste zile, peste 70 de pompieri militari tulceni vor fi zilnic la datorie. Ei vor monitoriza permanent evoluţia dinamicii din teren, iar la nevoie, vor fi dispuse măsurile imediate pentru optimizarea misiunilor de răspuns în sprijinul comunităților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*