VIDEO Pompierii tulceni intervin pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație stuficolă

Incendiu de vegetație stuficolă în apropierea localităților Iazurile și Colina. FOTO: Isu Tulcea

Două echipaje de pompieri, cu 10 subofițeri, interveni la ora transmiterii acestei știri pentru lichidarea unui incendiu de vegetație stuficolă izbucnit în apropierea localităților Iazurile și Colina din județul Tulcea.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, misiunea este una contracronometru deoarece în apropierea focarului se află o fermă stuficolă, iar pompierii acționează pentru lichidarea incendiului și protejarea obiectivului economic.

Până în acest moment, suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 40 de hectare.

UPDATE

Incendiul a fost lichidat în urma cu puțin timp. Suprafața afectată nu a suferit modificări după finalizarea intervenției. Cauza probabilă de producere a incendiul a fost stabilită ca fiind o scânteie mecanică de la un utilaj agricol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*