VIDEO Pompierii tulceni au salvat un cal căzut într-o fosă septică, în I.C. Brătianu

Pompierii au salvat un cal căzut într-o fosă septică, în I.C. Brătianu. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină miercuri, 2 iunie, în localitatea I.C. Brătianu pentru extragerea unui cal căzut într-o fosă septică, cu diametrul de aproximativ un metru, din interiorul unei magazii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat de urgență șapte subofițeri cu o autospecială de intervenție, precum și o autospecială de primă comandă și intervenție de la Detașamentul de Pompieri Tulcea.

„Pompierii militari au acționat cu un trepied, chingi și alte accesorii specifice unor astfel de intervenții, reușind să scoată animalul teafăr, în aproximativ o oră de la încredințarea misiunii”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Pentru evitarea producerii unor astfel de cazuri, pompierii tulceni recomandă cetățenilor supravegherea permanentă a animalelor proprii.

Pompierii au salvat un cal căzut într-o fosă septică, în I.C. Brătianu. FOTO ISU Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*