VIDEO Pompierii au intervenit în 19 situații pentru salvarea de persoane și evacuarea apei din gospodarii și locuințe, în municipiul Tulcea

FOTO ISU Tulcea

Pompierii din cadrul ISU Tulcea au intervenit în 19 situații pentru salvarea de persoane și evacuarea apei din gospodarii și locuințe, în municipiul Tulcea.

Pe timpul fenomenelor meteo și imediat după, în dispeceratul integrat SAJ-ISU-SMURD, au fost înregistrate 26 de apeluri la numărul unic de urgență 112 prin care era solicitat ajutorul pompierilor.

A fost emis și un mesaj Ro-alert pe raza municipiului Tulcea și localitățile limitrofe de avertizare meteorologică de averse torentiale care vor acumula peste 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificari ale vântului.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru evacuarea a trei persoane aflate într-un autoturism surprins de viitură pe o stradă din municipiul Tulcea. Acestea au fost scoase din autoturism și transportate intr-un loc mai înalt, refuzând asistență medicală.

Totodată, un alt echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri a intervenit în urma unui apel la numărul unic de urgență 112 în apropiere de localitatea Agighiol pentru a salva o persoană aflată într-un autoturism surprins de șiroaiele de apă de pe carosabil.

Ajunși la fața locului, pompieri au identificat persoana care a cerut ajutorul, aceasta s-a autoevacuat până la ajungerea echipajelor nemaifiind necesară intervenția salvatorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*