VIDEO Peste jumătate de tonă de pește fără documente legale, confiscată de jandarmii tulceni

Bărbat prins cu peste 500 kg de pește fără documente legale. FOTO (arhiva) Poliția de Frontieră

Jandarmii tulceni au desfășurat, în colaborare cu reprezentanți ai Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, o acțiune pe linia prevenirii și braconajului piscicol în urma căreia au capturat, de la un bărbat din Mila 23, peste jumătate de tonă de pește ce nu avea documente legale.

Astfel, în cadrul acțiunii, jandarmii tulceni au oprit pentru control, pe brațul Sulina, în dreptul localității Crișan, o ambarcațiune în care se afla un bărbat, domiciliat în localitatea Mila 23, iar în urma verificărilor efectuate, oamenii legii au depistat în barca acestuia cantitatea de 532 kg pește din speciile crap, somn, sânger, caras, biban și plătică, pentru care persoana în cauză nu deținea documente justificative.

Ambarcațiunea și motorul au fost ridicate în vederea confiscării, iar întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil. De asemenea, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru deținere și transport fără documente legale a peștelui.

Jandarmeria Tulcea va acționa și în perioada următoare pentru respectarea cadrului legal care reglementează pescuitul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*