VIDEO Peste 650 de kilograme de pește fără documente legale, confiscate de polițiști în Rezervația Biosferei Delta Dunării

Polițiștii au confiscat peștele. FOTO Arhiva TLNews

Peste 650 de kilograme de pește fără documente legale au fost confiscate de polițiști, în urma unei acțiuni în Rezervația Biosferei Delta Dunării.

Polițiștii Serviciului de Poliție „Delta Dunării” din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au acționat, în perioada 6 – 8 iunie, în Rezervația Biosferei Delta Dunării, pentru prevenirea pescuitului ilegal și a comerțului ilicit cu pește și produse din pește.

Astfel, au fost efectuate 7 acțiuni și controale în urma cărora au fost constatate 5 infracțiuni, 4 dintre acestea fiind prevăzute de legislația privind pescuitul și acvacultura și una de legislația privind infracțiunile la regimul transportului naval.

De asemenea, au fost confiscate 656 de kilograme de pește, precum și bunuri în valoare totală de 22.500 lei (28 de setci monofilament, 28 de setci din fir textile, 2 ambarcațiuni, 2 motoare de ambarcațiune și un rezervor).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*