VIDEO Peste 300 de polițiști tulceni vor fi la datorie pentru un Revelion în siguranță

Polițiștii tulceni la datorie în perioada minivacanței de Revelion. FOTO arhiva IPJ Tulcea

Peste 300 de polițiști vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetățenilor.

În perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, polițiștii tulceni vor acționa pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor și pentru a interveni atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

În activități sunt angrenați polițiști de ordine publică, de la rutieră, investigații criminale, precum și din celelalte structuri, respectiv polițiști de la serviciul arme, explozivi și substanțe periculoase, investigarea criminalității economice și luptători de la serviciul acțiuni speciale.

Totodată, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulației și prevenirea evenimentelor rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*