VIDEO Percheziții și verificări în Tulcea pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor economice

Descinderi în Tulcea, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor economice.

Polițiștii tulceni efectuează marți, 13 decembrie, acțiuni pentru prevenirea evaziunii fiscale și a celorlalte infracțiuni economice.

Potrivit IPJ Tulcea, în cadrul acțiunii, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea pun în aplicare cinci mandate de percheziție, la societăți comerciale din județul Tulcea.

De asemenea, polițiștii au pus în executare un mandat de aducere, într-un dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, cu un prejudiciu de 200.000 de lei.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul structurilor de investigații criminale, acțiuni speciale, precum și al polițiștilor de frontieră și jandarmilor, alături de patru câini de urmă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*