VIDEO O tânără însărcinată, din Măcin și o femeie din Greci, rănite într-un accident rutier în Constanța

Victimele accidentului au fost preluate de ambulanțe. FOTO IPJ Constanța

Un grav accident rutier a avut în seara de 19 iunie pe raza municipiului Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, la ieșirea din parcarea Peny Market. Trei persoane, printre care o tânără însărcinată, au fost preluate de către ambulanțe, iar circulația a fost dată peste cap după ce două autoturisme au intrat în coliziune, pe fondul neacordării de prioritate. 

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 21.45, un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Măcin,șofer începător, a condus un autoturism în parcarea Penny Market, iar în momentul în care a pătruns pe bulevardul Aurel Vlaicu, în timpul efectuării virajului la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani, din Constanţa. Acesta din urmă se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu dinspre bulevardul Tomis către strada Dispensarului.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 33 de ani, din Constanţa, pasager în al doilea autoturism implicat, precum şi a două pasagere, de 26 de ani, însărcinată, din Măcin, Tulcea și respectiv 51 de ani, din localitatea Greci, Tulcea, ambele din primul auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*