VIDEO O familie a fost agresată pe o stradă din Tulcea. Bărbatul ar fi fost lovit cu o cazma în cap, iar un tânăr de 17 ani, bătut cu pumnii și picioarele. Poliția a deschis dosar penal

Bărbat agresat la Tulcea

O familie a fost agresată pe o stradă din Tulcea, după ce bărbatul ar fi fost lovit cu o cazma în cap, iar un tânăr de 17 ani a fost bătut cu pumnii și picioare. Poliția a deschis dosar penal în acest caz.

Un bărbat a povestit pentru TLnews că familia sa a fost luată la bătaie. Incidentul a avut loc pe strada 9 Mai din municipiul Tulcea. Șapte, opt persoane au venit la locuința sa și a familiei sale și au provocat scandal. Aceștia i-au lovit tatăl cu o cazma în cap, mamei sale i-au dat un pumn în ochii, iar fratele său, de 17 ani, a fost culcat la pământ și lovit cu pumnii și picioarele.  Agresorii s-au urcat apoi într-o mașină și au fugit.

IPJ Tulcea a transmis un punct de vedere în legătură cu această situație.

”La data de 23 iunie 2024, în jurul orei 00:05, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați de către un bărbat de 53 de ani cu privire la faptul că pe strada 9 Mai din municipiu are loc un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că între mai multe persoane și familia bărbatului s-a iscat un conflict spontan, 3 dintre  persoanele prezente fiind transportate la Spitalul Județean Tulcea pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe,  cercetările fiind continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului” – IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*