VIDEO O bătrână dispărută de opt zile, a fost găsită în viață într-o râpă, lângă Măcin

Căutările s-au încheiat cu succes. FOTO captură video

Atunci când nimeni nu mai avea nici o speranță, o bătrână cu probleme de sănătate, dispărută de opt zile de la domiciliul său din Măcin, a fost găsită în viață.

În dimineața zilei 21 mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au fost sesizați de un bărbat de 52 de ani din Măcin, în legătură cu faptul că în noaptea precedentă, mama sa, Toader Tatiana de 72 de  ani, a plecat de la domiciliul său din Măcin, județul Tulcea.

Femeia a fost dată dispărută, fiind căutată de poliție, familie și cunoscuți. Când nu mai era nici o speranță, polițiștii din Măcin, împreună cu un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi, în urma unor activități de investigare și căutare în teren, în seara zilei 29 mai, au găsit-o pe bătrâna dispărută, în viață. Aceasta se afla într-o râpă cu vegetație abundentă, zonă greu accesibilă, din apropierea orașului Măcin.

În circa 10 minute a fost scoasă femeia din râpă într-o stare de sănătate relativ bună, fiind preluată de ambulanță și transportată la spitalul din Brăila, pentru investigații medicale. În cursul zilei de 30 mai, bătrâna a fost predată familiei.

Este greu de crezut că cineva de vârsta femeii și cu problemele sale de sănătate ar fi supraviețuit singur timp de atâtea zile și nopți pe câmp. Semnele vitale era în limitele normale. Potrivit unor surse neoficiale se fac cercetări pentru a se stabili unde a fost bătrâna în tot acest timp și dacă a fost victima vreunei infracțiuni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*