VIDEO Noul prefect de Tulcea, Alexandru Cristian Iordan, a depus jurământul

Prefectul Alexandru Cristian Iordan a depus jurământul. FOTO CJ Tulcea

Luni, 16 decembrie 2019, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a participat la ședința solemnă de depunere a jurământului de către noul prefect al județului Tulcea, Alexandru Cristian Iordan.

Prefectul județului Tulcea, domnul Alexandru Cristian Iordan, a depus pe 16 decembrie, de la ora 9.00, în sistem videoconferință cu ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, jurământul de credință. La festivitate au participat subprefectul județului Tulcea, Teodosie Marinov, președintele Consiliului județean Tulcea, Horia Teodorescu și președintele PNL Tulcea, Ștefan Ilie.

„Domnule prefect, vreau să vă felicit pentru demnitatea pe care o reocupați. Aveți sarcina de a media tot ceea ce înseamnă societatea tulceană, instituțiile subordonate pe care le gestionați la nivelul Județului Tulcea. Sper să fiți mediatorul și cel care ține echilibrul între administrațiile locale, administrația județeană, a municipiului Tulcea și a celorlalte unități administrativ teritoriale din județ. Vă cunosc foarte bine, la fel cum vă cunosc toți cei prezenți aici, sunteți un om echilibrat, sunt convins că așa veți rămâne, un om care se implică și un om de care vremurile au nevoie. Sunteți omul cu un spirit al echilibrului extrem de dezvoltat astfel încât toți cei cu care veți colabora vor fi mulțumiți de activitatea pe care o depuneți. Vă urez succes deplin, să nu uităm că evenimentele curg în această perioadă. Ați trecut prin experiența evenimentelor de iarnă, dar nu numai, vorbim și de probleme administrative, de problemele care se nasc la nivelul UAT-urilor și sper să le rezolvați cu brio iar mandatul dumneavoastră să fie unul de succes și asta o spun din tot sufletul“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Cu prilejul depunerii jurământului, prefectul Alexandru Cristian Iordan a declarat că prin colaborare interinstituțională se pot obține cele mai bune rezultate și a dat asigurări privind implicarea sa totală în ceea ce privește activitatea de prefect al județului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*