VIDEO Ministrul Mediului, Costel Alexe, s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru în județul Tulcea

Vizită de lucru a ministrul Mediului, Costel Alexe, în județul Tulcea. FOTO Prefectura Tulcea
Vizită de lucru a ministrul Mediului, Costel Alexe, în județul Tulcea. FOTO Prefectura Tulcea

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, s-a aflat, vineri, într-o vizită de lucru în județul Tulcea, programul incluzând și o ședință la sediul Instituției Prefectului Tulcea unde au fost invitați toți conducătorii instituțiilor subordonate acestui minister.

Potrivit Prefecturii Tulcea, Costel Alexe a dorit să cunoască problemele locale legate de mediu, s-a informat de la fiecare invitat și a oferit feedback. Programul a continuat cu o vizită la sediul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), acolo unde guvernatorul Ion Munteanu a expus proiectele aflate în derulare pe teritoriul Rezervației, intențiile sale privind proiectele viitoare.

„Domnul ministru s-a arătat extrem de preocupat de problematica Rezervației, de potențialul de dezvoltare a acesteia, de situația locuitorilor Deltei Dunării și a declarat ca va urmări, de foarte aproape, activitatea ARBDD și va oferi suportul necesar pentru atingerea obiectivelor propuse”, au precizat sursele citate.

Pe tot parcursul vizitei sale de lucru, domnul Mediului Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, a fost însoțit de prefectul județului Tulcea, Alexandru Cristian Iordan, şi, de asemenea, de deputatul PNL de Tulcea, George Şişcu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*