VIDEO Ministrul Mediului, Costel Alexe, s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru în județul Tulcea

Vizită de lucru a ministrul Mediului, Costel Alexe, în județul Tulcea. FOTO Prefectura Tulcea
Vizită de lucru a ministrul Mediului, Costel Alexe, în județul Tulcea. FOTO Prefectura Tulcea

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, s-a aflat, vineri, într-o vizită de lucru în județul Tulcea, programul incluzând și o ședință la sediul Instituției Prefectului Tulcea unde au fost invitați toți conducătorii instituțiilor subordonate acestui minister.

Potrivit Prefecturii Tulcea, Costel Alexe a dorit să cunoască problemele locale legate de mediu, s-a informat de la fiecare invitat și a oferit feedback. Programul a continuat cu o vizită la sediul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), acolo unde guvernatorul Ion Munteanu a expus proiectele aflate în derulare pe teritoriul Rezervației, intențiile sale privind proiectele viitoare.

„Domnul ministru s-a arătat extrem de preocupat de problematica Rezervației, de potențialul de dezvoltare a acesteia, de situația locuitorilor Deltei Dunării și a declarat ca va urmări, de foarte aproape, activitatea ARBDD și va oferi suportul necesar pentru atingerea obiectivelor propuse”, au precizat sursele citate.

Pe tot parcursul vizitei sale de lucru, domnul Mediului Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, a fost însoțit de prefectul județului Tulcea, Alexandru Cristian Iordan, şi, de asemenea, de deputatul PNL de Tulcea, George Şişcu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*