VIDEO Mascații și jandarmii au intervenit în Babadag pentru a împiedica o nuntă care încălca ultimele prevederi legale

Polițiștii și mascații au luat cu asalt străzile din Babadag. FOTO Prefectura Tulcea

Instituțiile din județul tulcea subordonate MAI au intrat în stare de alertă în după amiaza de 20 martie după ce au fost sesizate despre organizarea unei nunți care încălca ultimele prevederi legale referitoare la măsurile luate împotriva răspândirii coronavirusului. 

Alaiul nuntașilor a putut fi văzut prin tot orașul Babadag în diverse momente ale zilei, în funcție de stadiul pregătirilor și al tradiției. Oamenii panicați au sunat la 112, iar la fața locului au fost trimise echipaje ale Jandarmeriei, trupelor speciale ale IPJ Tulcea, Poliției municipiului Babadag și Poliției Locale pentru a ține în frâu evenimentul. De asemenea, la nivelul IPJ Tulcea mai sunt pregătite și alte echipaje de intervenție dacă situația escaladează.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*