VIDEO Ionuț Chirică, președinte Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea: “Turismul din Delta Dunării a avut o creștere semnificativă în 2017”

Ionuț Chirică, președintele Asociației de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Ionuț Chirică, președintele Asociației de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Cum ați caracteriza anul 2017 pentru turismul local și de ce nu, pentru dumneavoastră?

Turismul local în Tulcea a avut o creștere semnificativă în acest an, turismul în Delta Dunării de altfel. Am avut o creștere mare, nu știm exact care este numărul la ora actuală pentru că noi suntem înființați de curând, nu am avut timp să ne luăm toate datele necesare, dar din ce am vorbit cu hotelierii, partenerii noștri, numărul de turiști din Delta Dunării a crescut semnificativ și asta se poate vedea în vacanța de Rusalii, unde am avut gradul de ocupare de peste 100%. Pentru turismul local din Tulcea, într-adevăr a avut o creștere mai mare față de anul trecut, hotelierii au avut un grad de ocupare mult mai mare decât în anul 2016.

Un mesaj pentru turiști și pentru tulceni, pentru 2018?

Pentru turiști, îi așteptăm în Tulcea, în Delta Dunării și bineînțeles în regiunea Dobrogea de Nord pentru că asta reprezentăm, îi așteptăm cu surprize pentru anul ce urmează și să nu uite că cea mai frumoasă vacanță e acasă, în România, bineînțeles în peisajul unic pe care Delta Dunării ni-l oferă și potențialul turistic pe care regiunea Dobrogea de Nord îl are.

Iar pentru tulceni?

Pentru tulceni un mesaj de sărbători fericite, la fel și turiștilor!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*