VIDEO Intervenție a pompierilor tulceni pentru a scoate apa din mai multe gospodării din Măcin, inundate în urma ploilor de luni

Intervenție a pompierilor pentru a scoate apa din mai multe gospodării din Măcin. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari din cadrul ISU Tulcea au fost solicitați să intervină luni, 17 mai, pentru evacuarea apei din patru gospodării inundate în urma precipitațiilor abundente căzute după-amiază.

Astfel, potrivit ISU Tulcea, pompierii militari au intervenit, în Măcin, pentru a evacua apa din trei curți situate pe strada Pescăriei, iar pe strada Cetății pentru a evacua apa dintr-un beci inundat.

La fața locului au intervenit nouă subofițeri de la Secția de pompieri Măcin cu două autospeciale și două motopompe transportabile.

Până în acest moment, ISU Tulcea nu a primit alte solicitări pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 pentru înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*