VIDEO Incendiu puternic la o gospodărie din Parcheș. Focul a distrus două magazii și o terasă

Incendiu la o gospodărie din Parcheș. FOTO ISU Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marți, la o gospodărie din Parcheș, iar focul a distrus două magazii și o terasă.

Potrivit ISU Tulcea, în cursul acestei nopți, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Tulcea au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodărie din localitatea Parcheș.

“Incendiul a fost anunțat în jurul orei 00:30, iar când au ajuns pompierii la fața locului, incendiul se manifesta violent cu flacără deschisă la două magazii și o terasă, cu posibilitate foarte mare de propagare la o casă de locuit.

În scurt timp, pompierii au reușit să localizeze incendiul și să îi oprească evoluția, iar după aproximativ o oră acesta a fost lichidat.

Pagubele produse au fost limitate la 2 magazii care au fost distruse in totalitate, un foișor și bunurile ce se aflau în interiorul acestora, o ambarcațiune cu motor, un peridoc și un ATV. Suprafața afectată a fost de aproximativ 100 mp.

Locuința din gospodărie nu a fost afectată.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric”, a anunțat ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*