VIDEO Incendiu puternic în municipiului Tulcea

O suprafață mare de vegetație uscată a ars. FOTO ISU Delta Tulcea

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în seara de 19 august în municipiul Tulcea, pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care risca să se propage la vecinătăți.

Au fost necesare 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 10 pompieri de la ISU Delta pentru a lichida incendiul care a cuprins o suprafață de aproximativ 1 hectar.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 1 oră, fără să se extindă.

Pompierii au stabilit ca și cauza probabilă a producerii incendiului,  focul deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*