VIDEO Incendiu la o șură de paie ce s-a extins la două grajduri, în localitatea Lăstuni

Incendiu la o șură de paie ce s-a extins la două grajduri, în localitatea Lăstuni. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină miercuri, 22 iunie, în jurul orei 14.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o șură de paie din localitatea Lăstuni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” Tulcea, către locul indicat de apelant au fost trimise inițial două echipaje, cu două autospeciale de stingere.

„Ajunși la fața locului, pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta puternic și s-a extins la două grajduri de animale. Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă trei autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea. Astfel, peste 20 de salvatori din cadrul de la Stației de Pompieri Babadag și din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, intervin pentru lichidarea incendiului”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

În acest moment incendiul este localizat și să lucrează pentru stingerea acestuia. Nu există pericol de propagare la vecinătăți, iar animalele din grajduri au fost salvate.

Incendiu la o șură de paie ce s-a extins la două grajduri, în localitatea Lăstuni. FOTO ISU Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*