VIDEO Incendiu cu victimă la o locuință în localitatea Corugea, județul Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost alertați noaptea trecută, în jurul orei 24.00 despre producerea unui incendiu la o locuință în localitatea Corugea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului a fost trimis un echipaj, format din șase subofițeri, cu o autospecială de stingere și un echipaj medical SMURD, iar la ajungerea acestora la locul indicat, incendiul se manifesta puternic, arzând generalizat în interiorul locuinței.

„Salvatorii au localizat incendiul și în scurt timp au reușit să limiteze extinderea lui și la alte vecinătăți însă, din păcate, în interiorul locuinței au găsit trupul unui bărbat fără semne vitale”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Intervenția a durat aproximativ o oră, iar cauza probabilă de producere a incendiului este operarea în mod greșit a aragazului.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*