VIDEO Două ambarcațiuni au fost implicate într-un accident naval pe Brațul Sfântu Gheorghe. Un bărbat este dat dispărut și alți doi au fost răniți

Două ambarcațiuni au fost implicate într-un accident naval pe Brațul Sfântu Gheorghe, iar în urma coliziunii un bărbat este dat dispărut și alți doi au fost răniți.

Potrivit ISU Tulcea, marți, 26 septembrie, în jurul 21:00, prin apel la numărul unic de urgență 112 dispeceratul colocat ISU-SAJ a fost anunțat de un bărbat că el și o altă persoană aflată în aceeași ambarcațiune au nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost implicate într-un accident naval pe Brațul Sfântu Gheorghe în dreptul km 55 (zona Dunăvățu de Sus), iar conducătorul din a doua ambarcațiune este dispărută.

“Un echipaj medical SMURD și unul din cadrul SAJ Tulcea s-au deplasat în localitatea Mahmudia unde au luat contact cu cele două persoane și le-au acordat îngrijiri medicale transportându-le ulterior la unitatea medicală de urgență cu diverse traumatisme. Cele două victime sunt bărbați și au 46 respectiv 32 de ani

În tot acest timp, Autoritatea Navală Română și un echipaj din cadrul Poliția Transporturi s-au deplasat în zona accidentului pentru căutarea conducătorului celei de-a doua ambarcațiuni, ulterior fiind solicitat și un echipaj de căutare salvare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „DELTA” al județului Tulcea, deplansându-se la fața locului un echipaj format din 4 subofițeri cu o ambarcațiune SAR-Targa care au executat căutările sub coordonarea organelor competente.

La căutări a participat un echipaj al Poliției de Frontieră, Căpitănia Tulcea, Poliția Transporturi și mai mulți localnici cu ambarcațiuni proprii.

În urma căutărilor efectuate de pompierii tulceni, până la ora retragerii către unitate au identificat un recipient cu carburant provenind din ambarcațiunea implicată în accident, iar căutările au fost intensificate în zonă fără rezultat” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*