VIDEO Doi turişti români aflați în pericol de scufundare pe brațul Chilia, salvaţi de poliţiştii de frontieră

Cei doi turiști au fost salvați de către polițiștii de frontieră. FOTO Captură Video

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au intervenit pentru salvarea a două persoane care erau în pericol de scufundare, pe brațul Chilia.

În cursul nopții de marți spre miercuri, în jurul orei 1.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au fost sesizați telefonic de către Serviciul de Urgență 112 despre faptul că pe brațul Chilia, în zona kilometrului fluvial 11, se află o ambarcațiune în pericol de scufundare la bordul căreia se află două persoane.

Poliţiştii de frontieră s-au deplasat în zonă cu o ambarcaţiune rapidă și au ancorat șalupa în pericol și dusă la mal. Aici, au evacuat apa din aceasta, au identificat și remediat cauza infiltrărilor de apă, respectiv deblocarea pompei de santină, astfel șalupa revenind la stare de flotabilitate.

Cele două persoane, în vârstă de 51, respectiv 59 de ani aflate la bordul ambarcațiunii, în scop turistic, au decis, nemaifiind în pericol, să rămână în același loc, urmând să se deplaseze spre Tulcea cu o altă ambarcațiune, care aparținea unei cunoștințe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*