VIDEO Doi turiști din Ungaria au fost prinși la braconat folosind curent electric în Delta Dunării

Cei doi turiști aveau un aparat cu care electrocutau peștii. FOTO Captură video

Doi turiști străini care au venit în Delta Dunării pentru a pescui ilegal au fost dați pe mâna poliției de către doi localnici care i-au prins în flagrant și au anunțat autoritățile.

Imaginile cu cei doi turiști și cu aparatul cu curent electric cu care „pescuiau“ în zona Gorgova au fost postate în mediul online de către unul dintre localnicii care i-au prins în flagrant. Chiar dacă braconierii au încercat să cadă la pace, tulcenii nu s-au înduplecat și au chemat Poliția Deltei. Polițiștii au stabilit că cei doi turiști închiriaseră barca de la pensiunea unde erau cazați.

Pe numele celor doi cetățeni maghiari au fost întocmite dosare de cercetare penală.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*