VIDEO Colonelul Ion Bordei, șeful Jandarmeriei Tulcea face bilanțul anului 2017

Colonel Ion Bordei, comandatul Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Colonel Ion Bordei, comandatul Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Cum caracterizați acest an, 2017, pentru dumneavoastră ca și instituție dar și pentru tulceni?

Pentru Jandarmeria Tulcea, anul 2017 a fost un an încărcat, un an în care am avut activități deosebit de importante, aș putea spune ca și caracteristică, au crescut numărul manifestărilor publice în spațiul public, de asemenea a cescut și numărul de participanți în spațiul public, ceea ce a condus la luarea unor măsuri de asigurare a gradului de siguranță publică într-un mod consecvent. Personalul unității noastre este implicat în toate tipurile de activități specifice acestui județ, le-am îndeplinit cu succes pe toate și asigurăm cetățenii județului Tulcea de întreaga noastră disponibilitate pentru a asigura climatul de ordine și siguranță civică în Tulcea.

Un mesaj pentru tulceni în 2018?

Adresez cetățenilor județului Tulcea, în primul rând, mulțumiri pentru gradul de civism pe care l-au dovedit pe timpul manifestărilor din anul 2017. De asemenea, le doresc cetățenilor tulceni să apeleze la Jandarmeria Tulcea pentru că suntem alături de dumnealor în toate aspectele care țin de ordine și siguranță publică. De asemenea, adresez cetățenilor tulceni un an mai bun și sărbători fericite!

Și pentru jandarmi, de ce nu, la sfârșit de an!

Pentru colegii mei, adresez de asemenea mulțumiri pentru modul de executare al misiunilor. De asemenea, le doresc colegilor și familiilor lor multă sănătate și succes în activitate!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*