VIDEO Colet suspect, abandonat în apropierea unei treceri pentru pietoni din Tulcea UPDATE

Colet suspect, abandonat în apropierea unei treceri pentru pietoni din Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Pirotehniștii tulceni au fost solicitați să intervină, miercuri, după ce un colet suspect ar fi fost abandonat în apropierea unei treceri pentru pietoni din Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, în jurul orei 14.30, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că un colet ar fi fost abandonat în apropierea unei treceri pentru pietoni, pe strada Babadag din municipiu.

„În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat echipaje de poliție si jandarmi, asigurând perimetrul. În prezent, Brigada Pirotehnica a SRI Tulcea evaluează situația”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Tulcea.

Acțiunea pirotehniștilor este în desfășurare.

UPDATE

Pirotehniștii au stabilit că apelul a fost o alarmă falsă, coletul respectiv fiind gol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*