VIDEO Cătălin Țibuleac a fost învestit în funcția de Guvernator al Rezervației Biosfera Delta Dunării: “Proiectele începute vor fi continuate”

Cătălin Țibuleac a fost investit oficial Guvernator al Deltei Dunării. FOTO TLnews.ro

Cătălin Țibuleac, președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării a fost învestit în cursul zilei de 19 iunie, în funcția de „guvernator cu rang de subsecretar de stat“ al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Actul de numire a lui Cătălin Țibuleac a fost semnat de prim ministrul României, Viorica Dăncilă, în data de 14 iunie, tot de atunci intrând și în vigoare. În cursul zilei de 19 iunie, în prezența mai multor oficiali, la Tulcea a avut loc investirea oficială în funcție.

Cătălin Țibuleac îl înlocuiește la conducerea ARBDD pe Mălin-Matei Muşetescu, care a fost revocat din funcție odată cu numirea lui Cătălin Țibuleac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*