VIDEO Anchetă în localitatea Mineri, după ce mai multe păsări moarte au fost incendiate

Mașina cu care au fost cărați sacii cu găini moarte. FOTO Captură video

Mai multe persoane au fost filmate în vecinătatea localității Mineri în timp ce descărcau saci cu păsări moarte cărora apoi le-au dat foc. Potrivit celui care a filmat și postat în mediul online imaginile, nu este prima dată când se întâmplă așa ceva.

Potrivit lui Sorin Munteanu, cel care a filmat și apoi a urcat pe pagina sa de Facebook,

„Acești indivizi aruncă păsări moarte apoi le incendiază la mai puțin de 100 de metri de bazinul de apă din localitatea Mineri“

Acesta susține în postarea sa, dar și în filmare, că mașina cu care sunt transportate păsările moarte, precum și alte deșeuri, provin de la ferma de găini Atlas, deținută de un anumit domn Dragotă.

Poliția s-a sesizat în urma apariției în mediul online a acestor imagini și au demarat cercetări pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat și dacă legea a fost încălcată.

„Noi avem contract cu o ferma din Măcin, de neutralizare. Eu nu am știut ce s-a întâmplat. S-a dus șoferul fără voia mea. I-am desfăcut contractul de muncă. Am trimis băieții să astupe groapa respectivă, să nu mai ardă, să nu mai miroasă. Tot personalul implicat va fi sancționat la salariu. Chiar îmi pare rău pentru cele întâmplă“, a declarat pentru TLnews.ro, Marian Dragotă, directorul fermei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*