VIDEO Anchetă a polițiștilor tulceni după ce, pe o rețea de socializare, au apărut imagini cu un grup de copii care ar fi agresat un bărbat pe raza localității Mahmudia

Agent șef adjunct Petraru Lucian, ajutor șef la Postul de Poliție Mahmudia. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au deschis un dosar de cercetare penală după ce joi, 13 mai, pe o rețea de socializare, au apărut imagini cu un grup de copii care ar fi agresat un bărbat pe raza localității Mahmudia.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări, stabilind identitatea persoanei agresate, ca fiind un bărbat de 34 de ani din localitatea Mahmudia. Totodată a fost stabilită și identitatea celor patru minori implicați, cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani.

 

Polițiștii tulceni s-au sesizat din oficiu, deschizând un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, care urmează a fi înaintat cu propunere corespunzătoare către unitatea de Parchet competentă. În continuare se efectuează verificări, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*