VIDEO 50 de hectare de vegetație uscată și pădure între Plauru și Pardina, afectate de un incendiu puternic

Incendiu de vegetație uscată. FOTO ISU Tulcea

50 de hectare de vegetație uscată și pădure între Plauru și Pardina sunt afectate de un incendiu puternic.

Potrivit ISU Tulcea, după ce în cursul zilei de ieri pompierii din cadrul Detașamentului Tulcea au intervenit pentru stingerea mai multor focare de vegetație uscată de pe suprafața unei amenajări agricole și protejarea lizierei și a pădurii din zona localității Plauru, intervenție ce a durat aproape 12 ore, în cursul zilei de astăzi a fost semnalat un alt incendiu în aceeași arie.

De această dată în incendiul a fost semnalat și în zona de pădure dintre localitățile Plauru și Pardina.

La locul evenimentului au fost dislocate două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și 10 subofițeri care și în acest moment lucrează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

În sprijinul echipajelor de pompieri sunt prezente și forțe ale SVSU Ceatalchioi și lucrători din cadrul Ocolului Silvic Tulcea.

Suprafața afectată până în acest moment este estimată de către rangeri și comandantul intervenției la aproximativ 50 de ha de vegetație uscată și pădure.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*