Viceprimarul din Babadag s-a ales cu dosar penal după ce și-ar fi fotografiat buletinul de vot în cabină și apoi a postat fotografia în mediul online

Sediul Poliției și al Primăriei Babadag. FOTO Cătălin SCHIPOR

Din prea mult entuziasm că a votat și dorind ca și alții să îi urmeze exemplul și să pună ștampila pe același candidat ca și el, viceprimarul din Babadag a ajuns să dea cu subsemnatul la poliție.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Tulcea s-au sesizat cu privire la faptul că o persoana din localitatea Babadag, prin intermediul unei rețele de socializare, a postat o fotografie, reprezentând un specimen al unui buletin de vot, pe care este aplicată ștampila”VOTAT” pe unul dintre candidați. Totodată acesta ar fi postate și mențiuni prin care se recomandă votarea unuia dintre candidați.

Potrivit unor surse neoficiale, persoana în cauză este viceprimarul din Babadag, Iordan Năstase, pe numele căruia a fost deschis un dosar de cercetare penală.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Tulcenii sunt așteptați la vot pentru alegerea președintelui României | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*