Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani, în mijlocul locuitorilor comunei Beștepe, la ceas de sărbătoare

Agripina Covaleov, profesor al școli din Beștepe, a primit titlul de a primit titlul de cetățean de onoare și o diplomă de excelență. FOTO CJ Tulcea
Joi, 26 octombrie a.c.,locuitorii comunei Beștepe s-au reunit pentru a sărbători Hramul localității de Sfântu Dumitru, printr-o serie de manifestări.
De la ora 11.30, la monumentul eroilor din Beștepe, s-a ținut o slujbă de pomenire a eroilor din cele două războaie mondiale care s-au jertfit pe câmpul de luptă pentru România Mare și pentru apărarea patriei. La invitația Primăriei Beștepe, vicepreședinții Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani și George Luchici, au fost prezenți în mijlocul comunității din Beștepe, depunând o jerbă în amintirea eroilor comunei.
La inițiativa Consiliului Local, doamna Agripina Covaleov, profesor al școli din Beștepe, a primit titlul de cetățean de onoare, pentru devotamentul față de profesia de dascăl de care a dat dovadă de-a lungul vieții. Vicepreședintele Dumitru Mergeani i-a oferit doamnei Covaleov o diplomă de excelență pentru întreaga activitate didactică.
„Un proverb chinezesc spune în felul următor: Dacă planul tău este pentru un an, plantează orez. Dacă planul tău este pentru 10 ani, sădește copaci. Dacă planul tău este pentru 100 de ani, educă-i pe tineri. Ne bucură inițiativa Consiliului Local Beștepe de a desemna cetățean de onoare pe doamna Agripina Covaleov, cadru didactic cu o activitate deosebită pentru această comunitate,” a spus Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*