Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani, în mijlocul locuitorilor comunei Beștepe, la ceas de sărbătoare

Agripina Covaleov, profesor al școli din Beștepe, a primit titlul de a primit titlul de cetățean de onoare și o diplomă de excelență. FOTO CJ Tulcea
Joi, 26 octombrie a.c.,locuitorii comunei Beștepe s-au reunit pentru a sărbători Hramul localității de Sfântu Dumitru, printr-o serie de manifestări.
De la ora 11.30, la monumentul eroilor din Beștepe, s-a ținut o slujbă de pomenire a eroilor din cele două războaie mondiale care s-au jertfit pe câmpul de luptă pentru România Mare și pentru apărarea patriei. La invitația Primăriei Beștepe, vicepreședinții Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani și George Luchici, au fost prezenți în mijlocul comunității din Beștepe, depunând o jerbă în amintirea eroilor comunei.
La inițiativa Consiliului Local, doamna Agripina Covaleov, profesor al școli din Beștepe, a primit titlul de cetățean de onoare, pentru devotamentul față de profesia de dascăl de care a dat dovadă de-a lungul vieții. Vicepreședintele Dumitru Mergeani i-a oferit doamnei Covaleov o diplomă de excelență pentru întreaga activitate didactică.
„Un proverb chinezesc spune în felul următor: Dacă planul tău este pentru un an, plantează orez. Dacă planul tău este pentru 10 ani, sădește copaci. Dacă planul tău este pentru 100 de ani, educă-i pe tineri. Ne bucură inițiativa Consiliului Local Beștepe de a desemna cetățean de onoare pe doamna Agripina Covaleov, cadru didactic cu o activitate deosebită pentru această comunitate,” a spus Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*