Vicepreședintele CJ Tulcea, prezent la conferința de promovare a măsurilor implementate de APIA

Mihai Huleni, prezent la conferința de promovare a măsurilor implementate de APIA. FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat marți, 21 septembrie, la Hotel Esplanada, la Conferința de promovare a măsurilor implementate de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020. Conferința a avut drept scop creșterea gradului de vizibilitate în rândul fermierilor și a conștientizării cu privire la modul de accesare a măsurilor de mediu și climă, diseminarea de informații noi, promovarea oportunităților de finanțare prin intermediul măsurilor din PNDR 2014 – 2020 implementate de APIA, precum și conștientizarea cu privire la posibilele sancțiuni care pot fi aplicate în cazul nerespectării obligațiilor asumate în cererea de finanțare.

„Consider că este esențial un dialog permanent cu tulcenii, cu investitorii locali, cu fermierii, respectiv cu beneficiarii acestor oportunități de finanțare în județul nostru.

Noi, cei din Consiliul Județean Tulcea, facem tot ce ne stă în putință pentru a dezvolta această zonă și pentru a aduce prosperitate în viața fiecărui locuitor al județului.

Implicarea instituției noastre în dezvoltarea zonei rurale nord dobrogene este strâns legată de seria de investiții aflate în derulare pentru modernizarea infrastructurii județene.

Cred că județul nostru are două șanse reale de dezvoltare, iar acestea sunt turismul și agricultura. Cu sprijinul Uniunii Europene, județul nostru poate deveni extrem de atractiv pentru investitori, poate evolua din punct de vedere economic și, astfel, se poate dezvolta pe mai multe planuri.

Închei prin a vă asigura de toată deschiderea noastră, a celor din Consiliul Județean Tulcea, pentru demersurile care au în vederea dezvoltarea județului și vă mulțumesc încă o dată pentru organizarea acestei întâlniri“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*