Vicepreședintele CJ Tulcea, Mihai Huleni, susține diversitatea la Festivalul Săptămâna Interetnică

Mihai Huleni, susține diversitatea la Festivalul Săptămâna Interetnică. FOTO: CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat duminică, 23 iulie, la seara de deschidere a Festivalului Săptămâna Interetnică.

Festivalul, ajuns la cea de a XVIII-a ediție, a fost inițiat de Asociația Centrul European pentru Diversitate și este co-finanțat de Consiliul Județean Tulcea ca activitate în cadrul proiectului „Tulcea, esența diversității”.

„Consiliul Judeţean Tulcea este onorat să co-finanţeze iniţiative precum Festivalul Săptămâna Interetnică, care celebrează armonia şi diversitatea. Sunt mândru că sunt, în egală măsură,  român şi aromân. Seara de astăzi este o seară multiculturală, vor urca pe scenă aromâni, evrei, turci și greci. În aparență diferiți dar cu destule elemente în comun. Ştiu că toate etniile prezente astăzi se vor regăsi în ceea ce voi spune: femeile tulcene, indiferent cărei  etnii aparţin, sunt puternice şi înţelepte. Femeia este cea mai importantă fiinţă din societate. Ea dă naştere, ea este stâlpul gospodăriei, fără ea nu ar exista familia. Toţi reprezentanţii de seamă ai societăţii au avut întotdeauna alături o mamă puternică, care s-a sacrificat pentru ei, sau o soţie, ca principal sprijin. Urez tuturor celor prezenţi, reprezentanţi ai mai multor etnii, multă sănătate, să fiţi în continuare mândri de grupul etnic din care faceţi parte şi să ştiţi că trăiţi în cel mai frumos loc din lume, nu numai din ţară. Aceasta este Dobrogea, aceasta este Tulcea. Aici este armonie, aici este prietenie, aici este tot ce ne dorim de la viaţă! Să fim sănătoşi, să ne înţelegem bine toţi şi să mergem înainte aşa cum am mers de atâta vreme. Doamne ajută şi să fim prieteni cu toţii!” a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*