Viață și sănătate: Dr. Cătălina Corduneanu, medic specialist stomatolog, vorbește protetica dentară și despre fazele pe care le presupune un implant dentar

Dr. Cătălina Corduneanu de la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Paul Alexe

În cadrul seriei de video-editoriale “Viață și sănătate”, dr. Cătălina Corduneanu, vorbește despre ce este protetica dentară și cum contribuie aceasta la recăpătarea imaginii și a încrederii de sine pentru pacientul care apelează la acest gen de intervenții. Medicul specialist stomatolog explică care sunt pașii pe care pacientul trebuie să-i facă înainte de a se prezenta la cabinetul stomatologic, precum și fazele pe care le presupune realizarea unui implant dentar.

Stomatologia a fost inclusă pe lista specialităților din Ovidius Clinical Hospital. Acum pacienții se pot programa pentru consultații si tratamente stomatologice la cabinetul din cadrul Policlinicii OCH Constanța, din str. Flămânda, nr. 19, Constanța. Pentru mai multe amănunte, se poate accesa site-ul www.ovidius-ch.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*