Veteranul de război Gheorghe Neacșu din Garvăn a împlinit 100 de ani

FOTO Prefectura Tulcea

Veteranul de război  Gheorghe Neacșu din Garvăn, comuna Jijila,  județul Tulcea a împlinit astăzi venerabila vârstă de 100 de ani (născut în 21 iunie 1922).

Pentru a-l serba cum se cuvine, prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu i-a trecut pragul casei exprimându-și recunoștința și aprecierea pentru  tot ceea ce a sacrificat pe câmpurile de luptă, în numele României.

„Sunt profund emoționat să vă strâng astăzi mâna, să vă felicit pentru tot sacrificiul și efortul depus în slujba țării. Onoare, respect și considerație din partea mea și a tuturor celor care astăzi trăiesc într-o țară liberă” a spus prefectul Alexandru Dan Munteanu.

În semn de recunoștință, prefectul i-a înmânat lui Gheorghe Neacșu o plachetă aniversară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*