Vești bune pentru pescarii din Rezervația Biosferei Delta Dunării. Va fi reluat pescuitul cu setcile

Delta Dunării. FOTO Adrian Boioglu

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) informează că având în vedere datele din Buletinul hidrometeorologic al Județului Tulcea transmis de către SGA Tulcea, cotele Dunării la Tulcea au crescut peste nivelul de 50 cm și tendința este în creștere, se reia pescuitul cu setcile pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării, complexul Razim-Sinoie și în celelalte lacuri litorale.

Pescuitul cu setcile fusese oprit în zona Rezervației Biosferei Delta Dunării la jumătatea lunii octombrie deoarece cotele Dunării erau în scădere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*