Vești bune pentru locuitorii din Jurilovca: în urma unui sondaj de opinie, Primăria va distribui, gratuit, măști de protecție

Primăria din Jurilovca. FOTO Paul Alexe

Primăria Jurilovca va achiziționa măști de protecție pe care le va distribui, gratuit, locuitorilor comunei. Decizia a fost luată după ce propunerea de achiziție a fost făcută în urma unui sondaj de opinie făcut pe pagina de Facebook a primarului Eugen Ion.

Astfel, având în vedere obligativitatea purtării măștii în toate spațiile publice ce a intrat în vigoare de luni, 25 octombrie, la nivel național, primarul Eugen Ion i-a invitat locuitorii comunei Jurilovca să participe la un sondaj de opinie, prin care să se pronunțe asupra necesității de achiziționare, din bugetul local, a câte unui pachet de 50 de măști  pentru fiecare gospodărie din comuna Jurilovca.

Ca urmare a răspunsurilor pozitive, luni, 25 octombrie, la ora 15.30, a fost convocată o ședință de îndată a Consiliului Local Jurilovca, în cadrul căreia a fost aprobată propunerea de achiziție, din bugetul local, de măști de protecție ce vor fi distribuite către populația din Comuna Jurilovca. Astfel, după finalizarea procedurii de achiziție, fiecare gospodărie va beneficia, gratuit, de câte un pachet cu 50 de măști de protecție.

„Le mulțumesc consilierilor locali care au dat astăzi dovadă de solidaritate și care au aprobat în unanimitate această propunere ce încurajează respectarea regulilor de combatere a efectelor coronavirusului. În plus, am speranța că măsura ne va ajuta să trecem mai ușor peste aceste luni în care cel mai important este să ne protejăm pe noi și pe toți cei apropiați”, a spus, ulterior, primarul Eugen Ion pe pagina sa Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*