Valentin Bodur a fost ales candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Tulcea

Valentin Bodur, candidatul USR la funcția de primar al municipiului Tulcea. FOTO USR

Valentin Bodur, președinte al filialei municipale USR Tulcea, a fost ales candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Tulcea. Candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Tulcea va fi stabilit împreună cu PLUS Tulcea în cursul lunii februarie.

Valentin Bodur este antreprenor tulcean, membru USR din ianuarie 2019, membru al Biroului Județean USR Tulcea și Președinte al filialei municipale USR Tulcea.

„Îmi asum această responsabilitate pentru că iubesc Tulcea, orașul meu natal și doresc ca alături de concetățenii mei să particip la ridicarea acestui oraș la un nivel de care să fim mândri și care să ne asigure nouă tuturor un trai mai bun.
Activitatea de antreprenor pe care am desfășurat-o până acum a fost puternic influențată de un spirit vizionar.
În anul 1998 am inițiat proiectul TIMnet, care își dorea realizarea unei rețele de acces public la Internet pentru municipiul Tulcea. Pe vremea aceea, nimeni nu anticipa «explozia» care avea să urmeze în acest domeniu. Viziunea mea de la acea vreme s-a dovedit a fi una de succes.
Motivat de acest spirit, doresc să propun tulcenilor o abordare curajoasă și optimistă a viitorului orașului nostru.
Consider că principala activitate care ar putea ridica nivelul economic al orașului este cea de servicii turistice. Suntem la porțile Deltei și ar trebui să profităm de acest fapt.
Probabil că unii dintre voi ați văzut în alte țări, fie și numai în Bulgaria, cum ar trebui să arate o zonă de servicii turistice.
Din păcate, zona centrală de interes turistic, faleza Dunării din Tulcea, a rămas încremenită în «epoca comunistă» și, pe lângă faptul că nu oferă facilitățile necesare, din cauza stării avansate de degradare, conferă și o imagine de oraș părăsit.
Această stare de fapt trebuie schimbată și consider că una dintre prioritățile pe care ar trebui să le aibă viitorul primar este să găsească și să implementeze proiecte și soluții care să transforme imaginea orașului nostru dintr-un oraș părăsit într-un oraș turistic de succes.
De asemenea, consider că decizii de un asemenea impact nu ar trebui luate într-un cadru restrâns, fie el și reprezentativ (de Consiliu Local sau Județean), ci ar trebui supuse unei reale consultări publice, în care cetățenii municipiului să poată participa la decizie. Un alt proiect al meu, consultarepublica.ro, va crea cadrul pentru o astfel de participare.
În următoarea perioadă, împreună cu echipa USR, vom începe o campanie de prezentare a proiectului nostru de guvernare locală și consultări publice pentru aducerea acestuia în acord cu soluțiile dorite de cetățeni.
De asemenea, alături de colegii mei, vom continua participarea la programul USR de pregătirea candidaților pentru alegerile locale, numit “Vreau să fiu consilier”, pentru ridicarea nivelului nostru de pregătire în administrație publică“, a transmis Valentin Bodur.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*