Valabilitatea vizei pentru permisele de pescuit familial în Rezervația Biosfera Deltei Dunării a fost prelungite până pe 2 iunie

Pescari la Jurilovca. FOTO Adrian Boioglu

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunță, că în baza atribuțiilor și prevederilor legale în vigoare a stabilit prin Decizia Guvernatorului ARBDD nr. 232/08.04.2020, prelungirea până la sfârșitul perioadei de prohibiție din anul 2020, respectiv 2 iunie 2020 (inclusiv) a vizei pe anul 2019 pentru permisele de pescuit familial utilizate în activitatea de pescuit familial în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării (RBDD).

Decizia a fost adoptată urmare prevederilor Decretului nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României în contextul epidemiei de Coronavirus precum și atenționării Departamentului pentru Situații de Urgență și Hotărârii Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență cu privire la adoptarea de măsuri pentru a preveni răspândirea infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2.

Dreptul de pescuit pentru satisfacerea nevoilor de consum familial se acordă familiilor cu domiciliul stabil în RBDD, conform prevederilor legale în vigoare şi se exercită pe baza permiselor de pescuit emise de ARBDD.

Persoanele autorizate care desfășoară activitatea de pescuit familial în perimetrul RBDD sunt obligate să dețină asupra lor permisul de pescuit familial, conform prevederilor legislației în vigoare și a Deciziei Guvernatorului ARBDD.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*