Urmărire pe Drumul Județean 222C pentru prinderea unui șofer beat și fără permis de conducere

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

Un conducător auto fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice nu a oprit la semnalele polițiștilor. Aceștia au pornit în urmărirea lui și au reușit să îl oprească în scurt timp, fără să facă uz de armament.

În seara de 8 decembrie, polițiștii Postului de Politie Murighiol, au efectuat semnal de oprire unui autoturism pe DJ222C, care se deplasa din direcția localități Plopul către localitatea Murighiol, județul Tulcea, însă conducătorul auto nu a oprit, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmarirea acestuia, care, după circa 300 de metri, au reușit să oprească autoturismul, într-o zonă de câmp.

La volanul autoturismului era un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Murighiol, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*