Urmărire pe Drumul Județean 222C pentru prinderea unui șofer beat și fără permis de conducere

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

Un conducător auto fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice nu a oprit la semnalele polițiștilor. Aceștia au pornit în urmărirea lui și au reușit să îl oprească în scurt timp, fără să facă uz de armament.

În seara de 8 decembrie, polițiștii Postului de Politie Murighiol, au efectuat semnal de oprire unui autoturism pe DJ222C, care se deplasa din direcția localități Plopul către localitatea Murighiol, județul Tulcea, însă conducătorul auto nu a oprit, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmarirea acestuia, care, după circa 300 de metri, au reușit să oprească autoturismul, într-o zonă de câmp.

La volanul autoturismului era un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Murighiol, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*